Maso omyjeme, odblaníme a osušíme. Plátky masa osolíme, opepříme a obalíme v červené paprice . Cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na kostičky,..
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme a posypeme grilovacím kořením. Na rozehřátém oleji nebo na grilu opékáme, až je maso měkké.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Vepřová kýta recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Vepřová kýta, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Vepřová kýta.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Vepřová plec nejlepší recepty najdete jen Milujivareni.cz. je poměrně libová a velmi chutná část vepřového masa. V této části najdete ty nejlepší…
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Do 1.1. probíhá celopodniková dovolená. 3. a 4.1. bude e-shop vypnut pro objednávání. Příjem objednávek na páteční Ostravu bude ukončen 3.1. v 6:00 – Více zde
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Vepřové maso je v české kuchyni oblíbené. Obsahuje sice značné množství tuků, cholesterolu, ale také bílkoviny a minerální látky. Vepřová panenka je nejen nejlibovější a nejméně tučné maso z prasete, ale také nejlahodnější a nejjemnější.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Hovězí, vepřová směs 1kg - 1,50kg Ravell. Cena za 1kg. Obsahuje krmné maso na hrubo semleté: vepřový, hovězí a telecí jícen, části osrdí. Dodavatel Ravell /Letocha/.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Vepřová krkovice obsahuje mezi jednotlivými pruhy svalů kolísavé množství tuku. Jeho obsah stoupá se stoupající hmotností prasete. Pečením se tuk do značné části uvolňuje a tato kulinářská úprava pečené krkovice je všeobecně oblíbená.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Omytou a osušenou panenku zbavte přebytečných blan, potřete ji směsí česneku, hořčice a olivového oleje, osolte ji a opepřete a dejte na minimálně 30...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Prohlédněte si akce a slevy na vepřové maso, které naleznete v akčních letácích. Vytvořte si nákupní seznam a porovnávejte akce a slevy z akčních letáků z celé ČR.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Vepřová plec se také někdy nazývá plecko nebo ramínko. Je to velmi chutné maso z oblasti kloubu přední nohy. Vepřová plec přichází na trh s kostí (levnější) nebo bez kosti. Maso z vepřové plece je světlé, libové, není prorostlé sádlem.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK